Om mig

Jag är en kille på 53 år som i över 20 år arbetade som säljare valde att efter en tragisk händelse i mitt liv och många tråkiga saker på vägen i livet valde att sadla om.

Jag bor i en förort till Stockholm, Jag trivs mycket med att fixa i trädgården på landet eller hemma. Ströva runt i skogen och plocka bär och svamp. Om sommaren reser jag gärna norröver i vårt land med ett flugspö i handen. Vid vattnet kopplar jag av och rensar min tankar.

När jag började studera till massageterapeut för 16 år sedan upptäckte jag att jag faktiskt kunde hjälpa människor till ett smärtfriare liv. Jag kunde få tillbaka livsglädjen hos människor som levt med smärta i många år. Och det har blivit mitt mantra genom alla år. Att hjälpa människor till ett bättre liv. Allt kanske inte går att bota men nästan allt går att lindra. Med hjälp av mig och lite egen vilja går det mesta.

Jag ser på helheten när ni kommer till mig. Det finns sällan någon enkel väg på ett lång varit problem. Oavsett om problemet sitter i foten eller i höften så tar vi reda på vad som behöver åtgärdas.

Jag har fortsätt att utbilda mig genom åren för att bli bättre så jag kan hjälpa er mer. Jag strävar inte efter att ni skall komma ofta. Jag strävar efter att ni skall komma så få gånger det behövs för att sedan gå vidare i livet utan smärta.

Skulle jag inte kunna hjälpa dig " vilket händer jag kan ju inte kunna allt :-)" så sätter jag dig i kontakt med terapeuter som jag tror kan hjälpa dig.

Mitt breda kontaktnät runt hela Sverige gör att du kan känna dig trygg oavsett om det är en kiropraktor eller zonterapeut som du skall besöka.

Vi pratar ett språk som du förstår.

Så varmt välkommen till min verksamhet.

Inga problem är förstora eller för små för att inte undersökas.

Utbildningar,

Medicinsk massageterapeut, Qinopraktik, Idrottsmedicin, Lymfmassage, Bindvävsmassage, Öronakupunktur, Laserterapi, NMES/TENS, Kinesotape, Qiball, Sorgbearbetning, Fotensbiomekanik, Pilatesinstruktör, Ultraljudsundersökning, Dryneedling, Havening, Hypnos, Vitamin och mineral,

Mycket varmt välkommen till mig.