Allt i Allo / Handyman

Allt i Allo / Handyman

Sedan 2020 har jag vid sidan av min ordinarie verksamhet även arbetat med företagsnära tjänster.

 Det gjordes i en tid då pandemin drog igenom vårt land och vissa verksamheter gick ner.  Under den här tiden arbetade jag med allt i från enklare snickeri jobb så som renoveringar, rivningar, tillbyggnader och hus byggen. 

Jag har alltid försökt att göra mitt bästa och tillgodo se kundens önskemål. Ibland ville dom snickra men kunde/ville inte göra det ensam så då var jag där som en kollega så byggde vi tillsammans.  Andra fall ville kunden ha hjälp med enklare renoveringar som va för små för att stora företag skulle ta sig and jobben, Som exempel byta ett foder,vindskiva,  panelskiva på ett hus. Jag har fått frågan att tillverka skärbrädor till någon man är kär i eller man vill ge bort en i present. Även renoveringar av skärbrädor har jag också gjort då brädorna kanske har haft stort betydelse för mina kunder Men även mindre företag har anlitat mig för enklare vaktmästare uppdrag Jag älskar verkligen att få snickra och komma på lösningar. Min nyfikenhet stimuleras samtidigt som jag lär mig och har kul.

Så nu kommer jag låta detta bli en del av min verksamhet men jag lägger även till en sak till som jag brinner för och det är att lära ut. Så jag kommer även att erbjuda läxläsning för barn mellan 7-12 år

Möjlighet till Rut och Rot kommer att finnas.

Vill du titta mera mera på vad jag har gjort i trä och renoveringar samt tillbyggen så titta gärna in på min FB grupp Same Heart design alla produkter jag gör är unika.

Du är den enda i världen som har just den där produkter ifrån mig .