Kunder tycker till !

Under mina 16 år så har jag träffat många patienter. Allt från dom som vill stressa ner till dom som lidit av smärta i många år. Inget problem är för litet för att inte undersöka . Allt kanske inte går att bota men det mesta går att lindra.

Med mitt stora nätverk sätter jag dig i kontakt med rätt personer om det behövs så att vi tillsammans går till botten med problemen.

Här följer några kommentarer från mina kunder.

"Är mycket kompetent och noggrann i sina undersökningar.

Intresserad för ens åkomma. Man får bra feedback och han talar så att man förstår.Ett vänligt bemötande och en bättre känsla i kropp och knopp när man går därifrån.

/Malin."

"När jag träffade Kenneth i oktober så hade jag så ont så jag hade svårt att gå även kortare bitar. Nu är det april och jag har knappt ont alls. Promenerar gör jag dagligen igen. Tack Kenneth, nu vågar jag planera för framtiden igen!

Susanne "

"Ryggskott!! Ett besök hos Kenneth med problemorienterad behandling räddade min arbetsvecka och dansglädje, istället för att ha ont i flera dagar, veckor. Tack Helena"

"När man som person älskar att springa och delta i t e x Marathon, men har smärtor i rygg och höft.
Efter besöket har jag kunnat springa och njuta av naturen och delta i tävlingar utan smärtor och fått bra tips &råd.

Jan "

God morgon..
det känns som låren inte sitter fast så mycket.
Om man känner på låren så är dom knöliga ( det har dom typ alltid varit)
Men dom är knöliga i mindre separata knölar .. inte som en fast kaka knölig..
så känns fötterna mer .. alltså positivt att jag mera känner hur dom känns stel stortå o mina nervtrådar under foten som att dom lever lite mer ..
Vift vänligare 😂..

Pia

Vill du också ha ett smärt friare liv ? Så vad väntar du på ?

Boka din tid redan i dag .