NPF- Studie

NPF- Studie

Att ha barn med en NPF diagnos ställer stora krav på oss som föräldrar.  Många gånger känner vi oss hjälplösa och inget vi gör verkar räcka till.  NPF är ett stor område och den ena är inte lik den andra.

Inom öronakupunkturen finns det en punkt som fungerar väldigt bra mot, sömn besvär, koncentrations svårigheter och mycket mer.

Under våren 2023 är det kostandsfritt

Min tanke är att jag träffar er som förälder 1 tim och berättar om punken och visar er hur ni kan med hjälp av ett litet frö eller finger topparna stimulera den här punkter på era barn för att dom ska somna, känna sig lugnare etc.

Detta kommer att vara helt kostnadsfritt mot att ni anonymt fyller i ett 2 veckors protokoll som ni sedan lämnar in till mig.

Varför gör jag då detta ?  Jo jag har fått bra resultat på min son , Jag har haft kunder som har fått fina resultat,  Och det finns forskning som tyder på att det ska ge effekt.  Men som den jag är vill jag alltid sträcka mig ännu längre och veta mer samt få mer fakta. Fungerar det eller inte !

Hur gör man då ? 

Jo man går in på FB och går med i min grupp #Myownway 

Sen kommer jag att lägga upp datum och tider när vi träffas på min klinik i Vallentuna och då anmäler man sig. Det är du som förälder som deltar inte barnen.

Vill ni däremot att jag ska behandla era barn så måste dom vara minst 8 år och då bokar ni in er för ett nybesök via hemsidan .

Jag vill att vi som föräldrar ska få det lugnare och jag vill ha barnen ska få det bättre.

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta mig .