Mineral & Vitamin analys

Nytt för 2020 är att vi genom bioresonans analys kan ge dig en tydlig bild över hur din kropp mår.

Vi testar: tungmetaller, vitaminer, mineraler och fettsyror. Tillsammans går vi igenom resultatet så du får se och veta vad du kan göra för att motverka obalanser i din kropp. Det finns oftast naturliga orsaker till obalanserna utan att vi vet om det. Idag får vi i oss en hel del genom vårt livsmedel, mediciner etc varken vi vill det eller inte.

Efter besöket kan du själv försöka återskapa balansen i din kropp. Detta kan t.ex. göras genom att förändra din kost, tillsätta vitaminer och mineraler. Skulle du inte vilja eller kan du inte så hjälper vi så klart till och tar fram det du behöver.

Ett besök tar ca 30 min inkl test.

Jag utför även familjeanalyser inom #Täby #Danderyd #Åkersberga #Vallentuna # Sollentuna #Upplands-Väsby . En familjeanalys är för 2 vuxna och 2 barn mot en kostnad a 1500kr ord pris 650kr per person. Extra vuxen +250kr/st  extra barn +125kr/st.  Vi gör mätningarna och sen analyserar vi värdena och lägger upp en plan för hur du skall kunna återställa era värden. Dessa analyser görs med fördel på kvällar och helger. Kontakta mig på 2ken1ericsson@gmail.com för frågor och bokning. 

Vill du läsa mer om bioresonans så klicka här

Vill du beställa mineraler och vitaminer så klicka här