Flytten 1/12-22

Flytten 1/12-22

Myownway friskvård och hälsa flyttar hem.

Efter 16 år så väljer företaget att flytta hem till Vallentuna och öppnar upp sin mottagning på banvägen. Där kommer företaget att ha 3 rum för behandlingar, utbildningar och samtal. Men i övrigt kommer kunderna att känna igen sig.

Kenneth som är ägare och grundare till Myownway motiverar flytten så här!

 • Då alla priser stiger så var jag tvungen att göra något. Att höja priserna på behandlingarna kändes inte rätt. Om priset blir för högt så blir det snart en klassfråga vem som kan ha råd att ta behandling och det är något jag inte önskar. Jag vill att så många som möjligt skall bli hjälpa.
 • Under pandemin funderade jag många gånger på vad och hur jag skulle föra företaget framåt. Men till slut så landade jag i att en flytt var det som behövdes.
 • Ser du någon fara med att du tappar kunder för att du flyttar till Vallentuna?
 • Nej inte direkt. Mina kunder finns representerade i hela Sverige och med nya Roslagsbanan så tar det ju knappt 20 min ifrån stan hit. Dom som verkligen vill bli hjälpa kommer att ta sig till mig.
 • Blir det några förändringar i dom nya lokalerna?
 • Ja det blir det. Tanken är att ha ett behandlingsrum, ett utbildningsrum och ett samtals rum. Efter flytten kommer jag att fokusera ännu mera på det psykiska i form av samtal och hypnos så då vill jag ha ett rum för det. Men skulle det finnas någon inom samma bransch som skulle vilja hyra in sig så är jag öppen för förslag. Utbildningssidan är en stor del av verksamheten så därav har jag valt att ha ett rum som står klart hela tiden. Så jag slipper packa ner och upp. Det blir som ett litet konferensrum med plats för 8-10 sittande och även det kommer jag kunna hyra ut till andra.
 • Hur kommer flytten att påverka dig personligen?
 • Det kommer bli en ganska stor om ställning men i stort sett enbart positiva saker. Jag kommer att kunna börja tidigare och även kunna jobba senare då jag slipper bilresan till och från Danderyd. Jag kommer ha 6 min gångväg ifrån bostaden. Jag kommer även vara närmare min son som på dagarna går i Skolan. Och det känns tryggt att kunna finnas för honom om något händer. Jag kommer även utöka kvällstiderna. Jag har upptäckt efter 16 år att alla inte har tid att gå ifrån dagtid av olika skäl så då tänker jag att om jag har fler kvällstider kan fler kunna få hjälp
 • Så när öppnar du upp i dom nya lokalerna då?
 • Den 1/12-22 beräknar jag med att senast öppna. Det ska ju målas och fixas lite i lokalen innan och jag gillar att ha god tid på mig för ett bra jobb. Så under december månad kommer jag att erbjuda nya och gamla kunder halva priset på alla mina behandlingar.
 • Det är ju fantastiks vilken julklapp kunderna får. Vi önskar Kenneth lyckat till
 • Tack.

Skriv din text här ...